Sovelluksen asetusten ottaminen käyttöön toisella tietokoneella

Laajenna kaikki | Pienennä kaikki

Kun olet määrittänyt Kaspersky Small Office Securityn tietyllä tavalla, voit sen jälkeen käyttää asetuksia toisessa tietokoneessa. Näin Kaspersky Small Office Security määritetään samalla tavalla molemmilla tietokoneilla.

Kaspersky Small Office Securityn asetukset tallennetaan määritystiedostoon, jonka voit siirtää toiselle tietokoneelle.

Kaspersky Small Office Security asetuksien siirtämisessä toiselle tietokoneelle on kolme vaihetta:

1. Tallenna Kaspersky Small Office Securityn asetukset määritystiedostoon.
  2. Siirrä määritystiedosto toiselle tietokoneelle (esimerkiksi sähköpostitse tai siirrettävää asemaa käyttämällä).
  3. Tuo määritystiedostossa olevat asetukset toiselle tietokoneelle asennettuun Kaspersky Small Office Securityyn.

Asetusten vienti

Asetusten tuonti